top of page

5 manieren om plezier te hebben met krijt!

Stoep krijt is een van die dingen die eindeloze hoeveelheid amusement biedt zonder teveel poespas. Een emmer zal doen de truc en leiden tot verschillende mogelijkheden voor plezier en leren. Alles wat je nodig hebt is een betonnen ruimte, een wilde fantasie, en een waterslang (of moeder natuur) voor na al het tekenen. Hier zijn vijf manieren om plezier te hebben met stoepkrijt vandaag!

1. Speel games: Introduceer uw kinderen aan klassieke speeltuin games door ze te tekenen! bijvoorbeeld hinkelen of u kunt ze zelfs uitdagen om hun eigen spel te maken en hun eigen regels te ontwikkelen.

2. Teken een stad: Als u voldoende ruimte heeft, kunnen de kinderen hun eigen stad creëren. Teken straten en aanmoedigen hen aan om om hun favoriete restaurants en winkels op te nemen in de tekening. Wanneer alles af is (als ze niet uitgeput zijn), hebben ze fietsen door hun stad.

3. Maak een muurschildering: Uw kinderen zullen een kick halen uit het gebruik van de oprit om een gigantische kunstwerk te maken. Dit is vooral leuk om tijdens de zomer​​vakantie.

4. Maak een krijt buddies: Als u een beetje viezigheid niet erg vindt, Laat de kinderen de omtrek van hun eigen lichamen tekenen. Ze kunnen deze helmaal zelf invullen door het creëren van een mini-me of hun eigen levensgrote krijt maatje.

5. Gebruik het als leermiddel: Gebruik krijt om hen te helpen te leren. Maak grote vormen, schrijft het alfabet, of de rekensommetjes. Kies dan een specifieke kleur krijt om corrigeren.

Bron: http://www.popsugar.com/moms.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page